Qendrim Husaj , Nderim Haxhiaj


You are not connected. Please login or register

Gjithçka rreth forumit

ForumTopicsPostsLast Posts
No new posts

Vërejtje dhe propozime


Këtu mund t'i adresoni vërejtjet dhe propozimet rreth forumit.
13Sa jeni te kenaq...
Wed May 04, 2011 5:42 pm
mani20 View latest post
No new posts

Lajmërime dhe shpallje


Këtu vendosen lajmërime dhe shpallje nga udhëheqësia e forumit.
11Es-selamu alejku...
Sat Sep 18, 2010 5:45 am
lazi82 View latest post

Kur'ani dhe sunneti

ForumTopicsPostsLast Posts
No new posts

Kur'an dhe Tefsir


Komentime të Kur'anit Famëlartë nga dijetarë të ndryshëm.
3131Keqtrajtimi për ...
Mon Jan 04, 2010 5:25 am
sara View latest post
No new posts

Akide


Diskutime rreth çështjeve të besimit dhe njëshmërisë së Allahut.
7479Mosgjykimi me li...
Sun Jan 03, 2010 1:55 pm
sara View latest post
No new posts

Hadith


Hadithe të Pejgamberit (salallahu alejhi ve selem) dhe komentimi i tyre.
3333Fatkeqësitë e pa...
Sun Jan 03, 2010 2:07 pm
sara View latest post
No new posts

Fikh


Diskutime mbi fik'hun dhe argumentet në lidhje me të.
3132Ushqimet e lejua...
Mon Jan 04, 2010 4:01 am
sara View latest post
No new posts

Histori islame


Histori dhe tregime të pejgamberëve, sahabeve dhe pasuesve të tyre.
1213Tubimi i Kuranit...
Mon Jan 04, 2010 5:27 am
sara View latest post

Forumi gjeneral

ForumTopicsPostsLast Posts
No new posts

Feja dhe shkenca


Diskutime fetaro-shkencore.
88Mrekullia dhe sh...
Mon Jan 04, 2010 4:42 am
sara View latest post
No new posts

Gruaja dhe familja në Islam


Gjithçka rreth femrës, familjes dhe çështjeve martesore.
1111Para se t'i kërc...
Mon Jan 04, 2010 4:52 am
sara View latest post
No new posts

Diskutime islame


Rubrikë e hapur për debate dhe diskutime të ndryshme fetare.
00
No new posts

Pyetje dhe përgjigje


Përgjigjet në këtë rubrikë nuk u lejohen antarëve. Ato do të bëhen vetëm nga hoxhallarët dhe nga nxënësit e dijes.
00
No new posts

Këshilla të përgjithshme


Këshilla dhe sugjerime edukativo-islame.
1010O zemra ime…
Sun Jun 27, 2010 7:57 am
[ Ghuraba ] View latest post
No new posts

Feja dhe shoqëria


Gjithçka rreth fesë dhe shoqërisë, dhe tema aktuale nga jeta e përditshme.
1010Ishte ëndërr e u...
Mon Jan 04, 2010 5:00 am
sara View latest post

Multimedia dhe libra elektronik

ForumTopicsPostsLast Posts
No new posts

Video


Video me tematikë Islame.
No new postsVideo ilahi, No new postsVideo ligjerata, No new postsKur'an, No new postsVideo nga vende tjera
4044Fjalë qe prekin ...
Mon Jan 04, 2010 6:28 am
sara View latest post
No new posts

Audio


Ligjerata të hoxhallarëve të ndryshëm dhe ilahi pa instrumente.
No new postsKur'an, No new postsIlahi, No new postsLigjerata, No new postsKërkesa për audio
22Vetëvrasja-Musel...
Mon Jan 04, 2010 5:12 am
sara View latest post
No new posts

Foto islame


Foto-galeria islame.
44Foto me përkthin...
Sat Oct 10, 2009 2:51 am
nDeRiM View latest post
No new posts

Libra


Libra të ndryshëm.
517Lulishta e drita...
Sat Oct 10, 2009 11:34 pm
QeNdRiM View latest post

Interneti dhe kompjuteri

ForumTopicsPostsLast Posts
No new posts

Interneti dhe kompjuteri


Tema rreth internetit dhe web-faqeve, këshilla kompjuterike, turoriale mësime dhe Web Faqet islame dhe faqe që janë të dobishme.
No new postsPyetjet dhe përgjigjet (Kompjuter & Internet)
33AVACS LIVE CHAT ...
Fri May 14, 2010 12:17 am
S-MAX View latest post
No new posts

Programe aplikative dhe Islame


Programe aplikative dhe programe Islame.
No new postsAnti virusët / Anti Spyware't, No new postsPrograme islame
2024Abdesi
Sat Oct 10, 2009 11:55 pm
QeNdRiM View latest post

Our users have posted a total of 325 messages

We have 26 registered users

The newest registered user is bradesh

Who is online?

Who is online?

In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests
Most users ever online was 35 on Tue Aug 01, 2017 4:30 am
Registered Users: None


No users have a birthday today
Users with a birthday within the next 7 days: Besimi (38)

Legend : [ Moderators ]

  • New posts New postsNo new posts No new postsForum is locked Forum is locked

 
  •  

Forumotion's free forums | Computers and Internet | Computers | © PunBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com