Qendrim Husaj , Nderim Haxhiaj


Logged in as Anonymous. Your last visit was on

You are not connected. Please login or register

Lajmërim & Kryetemë [2]

TopicsRepliesViewsLast Posts
No new posts  Kryetemë:  

Rregullat e Fik'hut

   by QeNdRiM
0490on Sat Oct 10, 2009 2:42 am by QeNdRiM View latest post
No new posts  Kryetemë:  

Mënyra praktike e faljes së namazit

   by QeNdRiM
0405on Sat Oct 10, 2009 2:40 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Ushqimet e lejuara dhe të ndaluara

   by sara
0933on Mon Jan 04, 2010 4:01 am by sara View latest post
No new posts   

Betimi i rrejshëm metodë satanike me pasoja të rënda

   by QeNdRiM
01029on Sat Oct 10, 2009 3:21 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Namazi i natës

   by QeNdRiM
0353on Sat Oct 10, 2009 3:20 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Qëndrimi i Islamit ndaj homoseksualizmit

   by QeNdRiM
0366on Sat Oct 10, 2009 3:19 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Kurbani

   by QeNdRiM
0430on Sat Oct 10, 2009 3:17 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

ÇKA ËSHTË KY BID’ATI / RISIA?*

   by QeNdRiM
0355on Sat Oct 10, 2009 3:16 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Përdorimi i tespiheve (Imam Xhemaluddin es-Sujuti)

   by QeNdRiM
0380on Sat Oct 10, 2009 3:16 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Pse është me rëndësi mësimi i gjuhës së Kur’anit?

   by QeNdRiM
0433on Sat Oct 10, 2009 3:15 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Ç’është sheriati

   by QeNdRiM
02191on Sat Oct 10, 2009 3:13 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Shqiptimi fjalës "amin" në namaz

   by QeNdRiM
0484on Sat Oct 10, 2009 3:12 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Transplantimi i pjesëve të trupit të njeriut

   by QeNdRiM
01255on Sat Oct 10, 2009 3:11 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Qëllimi i lejimit dhe ndalimit (Hallallit - Haramit)

   by QeNdRiM
0347on Sat Oct 10, 2009 3:10 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Rreziku nga keqpërdorimi i vakëfit

   by QeNdRiM
0524on Sat Oct 10, 2009 3:09 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Kultura e sjelljes me rastin e vdekjes dhe xhenazës

   by QeNdRiM
06319on Sat Oct 10, 2009 3:09 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

E drejta Islame

   by QeNdRiM
0417on Sat Oct 10, 2009 2:43 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Vlera e namazit te sabahut

   by QeNdRiM
0324on Sat Oct 10, 2009 2:33 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Kontrata e martesës

   by QeNdRiM
0318on Sat Oct 10, 2009 2:32 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

LARJA E TË VDEKURIT DHE MBËSHTJELLJA E TIJ ME QEFIN

   by QeNdRiM
0412on Sat Oct 10, 2009 2:31 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Rregullat e Kurbanit

   by QeNdRiM
0378on Sat Oct 10, 2009 2:30 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Mendimet e dijetarëve në lidhje me urimet festive

   by QeNdRiM
0359on Sat Oct 10, 2009 2:30 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Agjërimi, ibadet multidimenzional

   by QeNdRiM
0325on Sat Oct 10, 2009 2:29 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Abdesi

   by nDeRiM
0286on Sat Oct 10, 2009 12:09 am by nDeRiM View latest post
No new posts   

Mjerë nyjet e këmbës prej zjarrit

   by nDeRiM
0290on Sat Oct 10, 2009 12:08 am by nDeRiM View latest post
No new posts   

Uji ku pi qeni dhe macja

   by nDeRiM
0359on Sat Oct 10, 2009 12:07 am by nDeRiM View latest post
No new posts   

Marrja në konsideratë e numrit të larjeve të enës ku lëpin qeni

   by nDeRiM
0447on Sat Oct 10, 2009 12:06 am by nDeRiM View latest post
No new posts   

Përdorja e ujit për heqjen e papastërtive

   by nDeRiM
0295on Sat Oct 10, 2009 12:05 am by nDeRiM View latest post
No new posts   

Namazi i xhumas 2

   by Alban
11418on Wed Sep 30, 2009 1:23 pm by nDeRiM View latest post
No new posts   

Fejesa

   by nDeRiM
0479on Wed Sep 30, 2009 1:16 pm by nDeRiM View latest post
No new posts   

Namazi i xhumas 1

   by Alban
0398on Wed Sep 30, 2009 1:14 pm by Alban View latest post

Topics [29]

  Back to top

Moderator : Moderators

Users browsing this forum: None

Permissions in this forum:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum

  • New posts New posts
  • New posts [ Popular ] New posts [ Popular ]
  • New posts [ Locked ] New posts [ Locked ]
  • No new posts No new posts
  • No new posts [ Popular ] No new posts [ Popular ]
  • No new posts [ Locked ] No new posts [ Locked ]
  • Lajmërim Lajmërim
  • Kryetemë Kryetemë
  • Global announcement Global announcement

 
  •  

Create a forum | © PunBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com