Qendrim Husaj , Nderim Haxhiaj


Logged in as Anonymous. Your last visit was on

You are not connected. Please login or register

Go to page : 1, 2  Next

Lajmërim & Kryetemë [1]

TopicsRepliesViewsLast Posts
No new posts  Kryetemë:  

7 Dyert e Xhehenemit

   by QeNdRiM
0288on Mon Oct 12, 2009 7:34 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Mosgjykimi me ligjet e All-llahut,subhanehu ve teala.

   by sara
0786on Sun Jan 03, 2010 1:55 pm by sara View latest post
No new posts   

Lotët më të shtrenjta (Të qajturit nga frika e Allahut)

   by nDeRiM
0366on Mon Oct 12, 2009 11:44 am by nDeRiM View latest post
No new posts   

Shehadeti ne çastet e vdekjes

   by nDeRiM
0329on Mon Oct 12, 2009 11:43 am by nDeRiM View latest post
No new posts   

Adhurimi është dashuri, nënshtrim dhe përulje për të dashurin

   by QeNdRiM
0319on Mon Oct 12, 2009 7:32 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Njohuria me e lartë është njohja e Allahut

   by QeNdRiM
0331on Mon Oct 12, 2009 7:30 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Jeta e varrit

   by QeNdRiM
0369on Mon Oct 12, 2009 7:29 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Mosagjëruesit dhe Dispozitat e tyre

   by QeNdRiM
0407on Mon Oct 12, 2009 7:29 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Mirësit e agjërimit dhe dobitë e tij

   by QeNdRiM
0322on Mon Oct 12, 2009 7:28 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

I Turpshmi, Mbuluesi

   by QeNdRiM
0302on Mon Oct 12, 2009 7:27 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Besimi Në Ditën e Gjykimit

   by QeNdRiM
0316on Mon Oct 12, 2009 7:27 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Kushtet e fjalës “La ilahe il lall-llah”

   by QeNdRiM
0327on Mon Oct 12, 2009 7:26 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Shkaqet e dënimit të varrit

   by QeNdRiM
0487on Mon Oct 12, 2009 7:24 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Besimi në caktimin e Allahut

   by QeNdRiM
0390on Mon Oct 12, 2009 7:24 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Disa ndalesa qe njerezit i zene ne asgje...

   by QeNdRiM
0312on Mon Oct 12, 2009 7:23 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Shehadeti ne çastet e vdekjes

   by QeNdRiM
0282on Mon Oct 12, 2009 7:22 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Argumentet Kur’anore mbi Sabrin (durimin)

   by QeNdRiM
0361on Mon Oct 12, 2009 7:21 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Perse Jemi Te Krijuar?

   by QeNdRiM
0393on Mon Oct 12, 2009 7:21 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Këta i do All-llahu i Lartësuar!

   by QeNdRiM
0278on Mon Oct 12, 2009 7:20 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Format e njohjes së Allahut

   by QeNdRiM
0361on Mon Oct 12, 2009 7:19 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

XHEHENEMI - All-llahu na ruajt nga ai!

   by QeNdRiM
0423on Mon Oct 12, 2009 7:16 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Veprat të cilat i asgjësojnë veprat e mira

   by QeNdRiM
0311on Mon Oct 12, 2009 7:15 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Tek porta e xhenetit

   by QeNdRiM
0421on Mon Oct 12, 2009 7:14 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Nënshtrimi i krijesave ndaj Allahut

   by QeNdRiM
0327on Mon Oct 12, 2009 7:12 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Përkujtimi i Zotit, është jetë

   by QeNdRiM
0300on Mon Oct 12, 2009 7:11 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Dita,dita qe do te zgjas 50 mije vjet!!!

   by QeNdRiM
0311on Mon Oct 12, 2009 7:11 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Bidatet gjatë Xhenazeve

   by QeNdRiM
0442on Mon Oct 12, 2009 7:08 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

10 Veprat qe te nxjerin prej Islamit

   by QeNdRiM
0820on Mon Oct 12, 2009 7:07 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

50 pyetje dhe përgjigje në akide

   by QeNdRiM
0474on Mon Oct 12, 2009 7:05 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Kjo jetë është si ëndërr

   by QeNdRiM
0346on Mon Oct 12, 2009 7:03 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

XHENNETI – All-llahu na mundësoftë të hyjmë në të!

   by QeNdRiM
0410on Mon Oct 12, 2009 7:02 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Dita e Kijametit pa dyshim do të vijë

   by QeNdRiM
0382on Mon Oct 12, 2009 7:02 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Mrekullia e gjithëmonshme

   by QeNdRiM
0321on Mon Oct 12, 2009 7:01 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Afrimi Te All-llahu Me Sinqeritet

   by QeNdRiM
0315on Mon Oct 12, 2009 7:00 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Mos ia kthe shpinën Allahut!

   by QeNdRiM
0347on Mon Oct 12, 2009 6:58 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Përshkrimi i Xhennetit

   by QeNdRiM
0351on Mon Oct 12, 2009 6:58 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Teuhidi (Njëshmëria e Zotit) dhe llojet e tij

   by QeNdRiM
0359on Mon Oct 12, 2009 6:56 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Alkooli Dhe Duhani

   by QeNdRiM
0368on Mon Oct 12, 2009 6:55 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Dënimi dhe shpërblimi në varr !

   by QeNdRiM
0307on Mon Oct 12, 2009 6:54 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Imani shtohet dhe pakësohet

   by QeNdRiM
0326on Mon Oct 12, 2009 6:53 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Lotët më të shtrenjta (Të qajturit nga frika e Allahut)

   by QeNdRiM
0351on Mon Oct 12, 2009 6:51 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Ngrënja e pasuris së jetimit

   by QeNdRiM
0461on Mon Oct 12, 2009 6:50 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Çka i mashtroi ata?!

   by QeNdRiM
0338on Mon Oct 12, 2009 6:50 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Vlera e mësimit të Imanit dhe frytet e tij

   by QeNdRiM
0363on Mon Oct 12, 2009 6:49 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Shkaqet e dobesimit te imanit

   by QeNdRiM
0486on Mon Oct 12, 2009 6:48 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Mos Respektimi i Prindërve

   by QeNdRiM
31028on Mon Oct 12, 2009 6:47 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Disa lloje të njerëzve të mallkuar nga ana e All-llahut s.w.t. dhe e dërguarit të Tij s.a.w.s

   by nDeRiM
0349on Sat Oct 10, 2009 3:43 am by nDeRiM View latest post
No new posts   

Dita e Ringjalljes dhe ora e llogarisë

   by QeNdRiM
0454on Sat Oct 10, 2009 3:06 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Domethënia akaidologjike e përshëndetjes islame “es-selamu alejkum”

   by QeNdRiM
0422on Sat Oct 10, 2009 3:05 am by QeNdRiM View latest post
No new posts   

Synimi për bërjen e veprës së keqe, është një e keqe

   by QeNdRiM
0309on Sat Oct 10, 2009 3:04 am by QeNdRiM View latest post

Topics [49]

  Back to top

Go to page : 1, 2  Next

Moderator : Moderators

Users browsing this forum: None

Permissions in this forum:
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum

  • New posts New posts
  • New posts [ Popular ] New posts [ Popular ]
  • New posts [ Locked ] New posts [ Locked ]
  • No new posts No new posts
  • No new posts [ Popular ] No new posts [ Popular ]
  • No new posts [ Locked ] No new posts [ Locked ]
  • Lajmërim Lajmërim
  • Kryetemë Kryetemë
  • Global announcement Global announcement

 
  •  

Free forum | © PunBB | Free forum support | Contact | Report an abuse | Forumotion.com